Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Devatero ČRDM pro rodiče

(4.9. 2007 10:50)

Na začátku školního roku se bude spousta rodičů rozhodovat jak jejich ratolesti stráví svůj volný čas. ČRDM uspořádala tiskovou konferenci, kde se snažila komunikovat výhody členství dětí ve sdružení dětí a mládeže. V rámci příprav na tuto konferenci vznikl i přiložený materiál. Byl sestaven ve spolupráci s lidmi se sdružení i odborníky. Myslím, že obsahuje přesně myšlenky, které se nám třeba zdají samozřejmé a proto už o nich ani nepřemýšlíme. Přesto se domnívám, že je důležité i o těchto věcech neustále mluvit a přemýšlet. Pokud by se materiál někomu hodil například při náborech do kmenů, jen dobře. Součástí propagačního tažení byl i půhodinový rozhovor s přesedou ČRDM Pavlem Trantinou a místopředsedou ČRDM Alešem Sedláčkem na ČT 24.

 

 

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.