Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Stěhování čističky

(aktualizováno 22.8. 2007)
Zpráva » Fara Kosí potok

14.8.2007 byl započat transport čistírny odpadních vod, kterou jsme obdrželi darem od Tomíků, viz dřívější zprávy. Transportu se účastnili Tokaheya z Waldenu, Aleš Kunca - Haus, skaut z Nového Boru a Zdeněk Šmída, tomík z České Lípy. Tedy spolupráce napříč organizacemi, jak má být.

Nejdříve jsme nemohlli s tělesem čističky Herva ani hnout. Začali jsme jí tedy rozebírat. Na dně asi 200 kg kalů, která Zdeny vybírá lopatkou na smetí. Pak již byla bez problémů naložena na přívěs a převezena do Prahy, kde bude vypláchnuta, pak bude pokračovat do Michalových Hor, aby mohla být připojena k objektu fary.

foto č.1

foto č. 2foto č.3foto č.5

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)
náčelník LLM, správce pozekmů na Kosím potoce, farář

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.