Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Informace k táborovému programu

(21.6. 2007 18:50)
Zpráva » Fara Kosí potok
Přečtěte si k táborovému programu...- Bude se hodit !
  1. Kdo bude chtít zúčastnit se kurzu pletení, ať se vybaví jehlicemi na pletení a vlnou.
  2. Budete-li chtít vyzkoušet si malování obrázků na hedvábí, nutné přinést si štětce, kontury (na malování obrysů), různé barvy na hedvábí, rámečky s vypnutým hedvábím (různých velikostí a tvarů - kulaté, čtvercové, okýnka...) - zakoupíte v obchodě s výtvarnými potřebami.
  3. Budeme zkoušet též malování na sklo, přivezte si nějaké ty barvy na sklo, skleničku na svíčku, či něco jiného skleněného, na co by se dalo malovat, případně plecháček (též lze použít barvy na sklo).
  4. Jestli budete chtít přispět k pohodové atmosféře literárního čajového večera, nezapomeňte nějaký ten dobrý čajík a dobré čtivo (vymysleli jsme pro vaši inspiraci následující témata: pověsti, pohádky, čtivo humorné a humoristické, zajímavosti z místa mého bydliště apod.).

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.