Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
22
Seznam účastníků

Mezinárodní setkání v Německu

(21.3. 2007 16:07)

Nedávno nás oslovil německý spolek z Eichwalde (poblíž Berlína) a nabídl nám možnost podílet se na mezinárodním setkání – podrobnosti níže. Jako Liga se chceme zúčastnit a hledáme proto účastníky. Zájemci se mohou hlásit do 10. dubna (na webu, mailem nebo telefonicky). V případě dostatečného počtu přihlášených se projektu zúčastníme a přihlášení budou muset do 30. dubna uhradit zálohu ve výši 1000 Kč. Teď slibované podrobnosti:

Kdy: 28.7.-11.8.2007

Kdo: po deseti zastupcích ze zemí Německo, Polsko, Finsko a Česko ve věku 14-20 let + po dvou vedoucích z každé země (na věku nezáleží, podstatné jsou jazykové znalosti - AJ, NJ)

Kde/kam: v Německu – Eichwalde a okoli (Berlín + okolní „hory“)

Co: První týden pobyt na „základně“ (předpokládám modernější kempo-tábor), na programu budou zážitkové hry apod. Na druhý týden se přesuneme do rodin německých účastníků a hlavní náplní bude poznávání okolí a místních zajímavostí (i lidí :) Celé setkání bude ještě provázet vzájemné poznávání rozdílů i „stejností“ jednotlivých zemí a také téma „gender“.

Cena: do 100 EUR na osobu včetně dopravy (společně vlakem)

Koho hledáme:
celkem 10 účastníků ve věku 14-20 s alespoň lepšími základy němčiny a angličtiny (nebo spíš hlavně ochotou komunikovat jakkoliv – hlavní jazyk setkání bude angličtina, ale díky prostředí a také týdennímu pobytu v rodinách by to aspoň trochu němčiny chtělo) navíc jeden doprovod – vedoucího. Chtějí 2 lidi, ideálně kluka a holku ovládající určitě angličtinu a pokud možno i němčinu. Měla by jet Čeyanala – Jana Kluiberová, takže klučičí pozice je ještě neobsazená, takže je možné i sestavit skupinku se svým „kmenovým“ vedoucím.

Do budoucna: jedná se o dlouhodobý projekt (loni proběhlo za účasti Polska a Německa putování), v příštích letech přesun do dalších zemí, přičemž přesnou podobu setkání si rozhodne daná země, určitě účast na tomto setkání nezavazuje např. k ubytování někoho dalšího v příštích letech atp., spíše by pak účastníci (kmeny) měli přednost na další ročníky

Jana Kluiberová - Čeyanala (international(zavináč)woodcraft(tečka)cz)
mob.: 774 057 927

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Mokrouš1přijedu asi později
Ceyanala1poradatel :)
celkem:2