Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Písmáci a náčelníci kmenů!

(23.2. 2007 11:21)
otaznik

Mám k vám velikou prosbu: dávám dohromady ligovou fotobanku fotek z naší činnosti pro široké použití (kronika Ligy, propagace za účelem lepšího servisu pro vás, do tiskových materiálů). Pochlubte se i vy fotografiemi z vaší kmenové činnosti v DOBRÉM ROZLIŠENÍ. V době digitálních fotoaparátů by to nemusel být problém! Uložte mi je někam na web, pošlete výběr nebo celé CD (adresa níže). Nemáte-li čas fotky vybírat, vyberu si je sám.

Hodně lidí mě od takovéhle výzvy zrazovalo, že se nikdo neozve, věřím však, že našim kmenům záleží na tom, aby se prezentovaly a abychom utvářeli společné woodcrafterské společenství.

Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)centrum(tečka)cz)
ohnivec LLM
Liga lesní moudrosti, Josef Porsch, Senovážné náměstí 24, 116 47 Praha 1

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.