Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Sázení stromků na Kosím potoce

(aktualizováno 6.4. 2006)
Zpráva » Fara Kosí potok

Bohužel musím brigádu o této sobotě 8.4. zrušit. Moc se omlouvám za vzniklou situaci. Tokaheya.

Hau Kola všem zájemcům o práce na Kosím potoce

Tento týden proběhla brigáda v náhradním termínu. Čistili jsem břeh na protějším břehu než se táboří. Došlo k poničení luk v důsledku kalamity a následné těžby. Z těžební společností byla dohodnuta finanční náhrada. Došlo také k zavezení, zeminou hromad sena z minulého roku. Další práce jsme věnovali avízované výsadbě sadu. Počasí se nakonec umoudřilo a tak bylo možné vykopat díry, přivézt darované stromy, navozit další várky hnoje a začít sázet. Zatím se povedlo zasadit 5 ovocných stromů. Dalších 15 jsme zahrnuli do společné díry, zajistili oporou a oplocenkami. Práce pokračují i o dalším víkedu, kdy by bylo dobré oněch 15 stromů zasadit. Pokud se sejde hodně lidí neměl byto být vážnější problém.

Doporučené nářadí: lopaty, rýče

Zájemci, dejte mi prosím vědět na e-mail nebo se přihlašte do přihlašovadla. Na shledanou se těší Tokaheya

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.