Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Jak to vypadá na Kosím potoce

(20.3. 2006 18:55)
Zpráva » Fara Kosí potok
Ahoj všem příznivcům Kosího potoka

V pátek 17.3.2005 jsem byl s Trnkou přebírat faru v Michalových horách a provádět zaměřování pro vypracování projektové dokumentace na její rekonstrukci. Při této příležitosti jsme navštívili i naše louky, na který jsme původně plánovali brigádu. To, že by to opravdu nešlo, dokumentuji na přiložených fotografiích. Seno, které jsme v létě navozili do prohlubní v louce s tím, že už nebude k ničemu využitelné, pilně konzumují lesní zvířata. Na loukách jsou úplné dálnice od kopýtek. Zpevnění břehu zatím drží jak víra. Velké jarní vody stále nepřišly. Doufám, že za 14 dní bude sníh už pryč a budeme moci sázet stromy dle plánu.

foto 1
foto 2
S modrou oblohou
Aleš Sedláček - Tokaheya

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.