Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

LLM ze bude ucastnit vystavy v parlamentu

(8.1. 2006 16:03)
foto č.1
foto č.2

Liga lesní moudrosti společně s dalšími sdruženími ČRDM, se bude účastnit výstavy fotografií v poslanecké sněmovně.

Jak jsem již zmiňoval účastnil jsem se fotografování našeho objektu na Filipově Huti. Za tímto účelem jsme oslovili tomíckého vedoucího, profesionálního fotografa Milana Blšťáka www.macroworld.cz. Milan je známý fotograf makrofotogarfií, provozuje grafické studio, půjčovnu fotografií.

Představu o požadované kvalitě fotografií jsem získal po té, co jsme s Tomášem Novotným, který výstavu organizuje, shlédli nádhernou expozici o Českosaském Švýcarsku. Tyto práce tiskl a adjustoval právě Milan. Byla to shoda náhod, protože jsme se to dozvěděli až po té, co jsme ho oslovili s žádostí o spolupráci.

Vystaveno bude asi 50 fotografií objektů převedených po Fondu dětí a mládeže. Snaha bude ukázat kontrast objektů úplně zdevastovaných proti objektům, které se již opravují nebo které sdružení vlastní již delší dobu a vzorně je provozují. Naše představa je, aby poslanecká sněmovna odsouhlasila jednorázovou sumu, která by pomohla objety opravit najednou a umožnit tak sdružením, aby je co nejdříve mohla začít provozovat v souladu s projekty. Naše sdružení objekty nezdevastovala. To se stalo ve většině případů špatným hospodařením FDM.

Výstava bude od 14.3 - 12.4. v atriu parlamentu. 14.3. bude zahájena slavnostní vernisáží za účasti poslanců, novinářů a zástupců sdružení dětí a mládeže. Termín souhlasí s jednáním sněmovny, takže je předpoklad, že poslanci budou přítomni

.

Přikládám náhledy fotografií. Zvětšené, adjustované a rámované fotografie v rozměru 90 cm x 50 cm máme již v kanceláři LLM. Po skončení výstavy budou buď umístěny v kanceláři nebo zkrášlí interiér rodící se nové společenské místnosti s krbem na naší chalupě.

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.