Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
1212
Seznam účastníků

Pozvánka na zimní táboření

(23.11. 2005 20:22)

Zdravím všechny táborníky a lidi, kteří rádi jezdí pod tee-pee. Samozřejmě také zdravím ty ostatní, ale těch se tato pozvánka asi netýká. Jménem kmene Osmaka Opo bych vás rád pozval na, již tradiční, zimní táboření jež se koná od úterý 27.12. 2005 do neděle 1.1.2006 na tábořišti u říčky Zábrdky, pod obcí Kozmice.

Nebude to žádný med, probouzet se do zimy, celý den rubat dřevo, aby se ta polívka mohla připálit a s promrzlýma nohama ulehat do dek. Avšak věřím i v to, každý najde nějakou chviličku a vychutná si tu zimní nádheru všude kolem.

Mimo náplně všedních dní, jako je dřevo či vaření, je v plánu zápas v shiny , nějaké to bubnování a v sobotu pak oslava příchodu Nového roku spojená s návštěvou "přemýšlecí" chýše.

Proto jestli budete mít čas a chuť neváhejte a dorazte. Všichni jste vítáni. Čím víc tím líp. Případné zájemce prosím o předběžné oznámení termínu kdy se tam budou vyskytovat dopředu a to alespoň čtrnáct dní před odjezdem tedy do 13.12.2005 Pro případné dotazy či potvrzení účasti použijte dole uvedené kontakty.

Ještě jedna technická věc aby nedošlo k nedorozumění. Jelikož disponujeme pouze dvěma stany, obydlí si každý přiveze sám. To samé platí o jídle, jen s tím rozdílem že jídla máme méně než dva stany.

A to je vše přátelé tádýdýdádaaaa………….

Přeji veselé Vánoce
mob. 724 918751 - Já

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
hasic12osmaka opo
celkem:12