Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

KIWENDOTHA - 26. ročník memoriálu E. T. Setona

(23.9. 2005 18:38)

Připomínáme všem zájemcům, že další ročník memoriálu E. T. Setona je za dveřmi. Koná se 1. října 2005 na tábořišti Malý Walden (u rybníku Čechův u obce Bobrůvka, žel. stanice Sklené nad Oslavou). Ubytování si zajistí každý sám.

Předpokládané zahájení hry je v sobotu v 10,00 hodin. Soutěží se ve čtyřech věkových kategoriích každý sám za sebe. Soutěží se není třeba obávat - budou se prověřovat jen běžné tábornické znalosti a dovednosti. Vezměte si s sebou běžné tábornické vybavení.

Wallowa Brno
Prosím, potvrďte svoji účast:
Beránek Jaroslav - telefon
domů: 548 521 992
práce: 538 702 040
mobil: 607 866 740
mail: jberanek@geodis.cz

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.