Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Proč je důležité mít správně vyplněné osobní údaje v Registru OP

(7.6. 2005 16:58)

Touto krátkou "notickou" bych chtěl vysvětlit, proč je důležité mít v registru činů uvedené správně údaje jako je jméno, příjmení, adresa (ulice s ČP., město, PSČ) a email - pokud jej máte.

Důvod je naprosto jednoduchý. Pokud máte špatně vyplněné jméno či adresu, pak vám nepřijde Bizoní vítr ani Totemová deska. Pokud máte v Registru OP napsané všechno malým písmem, pak se nelze divit, když vám přijde tiskovina (např.) na adresu jan novak, ulice, PSČ město na místo Jan Novák, ulice, PSČ město. Vše je tedy otázkou vaší odpovědnosti vůči vám samým…

A jak s tím souvisí email? V podstatě, pokud jej v Registru OP neuvedete, nestane se "nic". Pokud si ale např. zapomenete heslo nebo přihlašovací jméno, pak se vám uvedený email docela hodí. Přijde vám na něj totiž vše, co potřebujete k přihlášení. V blízké budoucnosti - po spuštění nové verze woodcraftu.cz i bez nutnosti kontaktovat ústředí LLM či mě osobně. Uvedení emailu vám tedy může ulehčit práci s registrem OP a ušetří váš čas.

Hodně příjemných prožitků s registrem OP a splněných činů vám přeje

Pavel Spálený - Yučikala (yucikala(zavináč)seznam(tečka)cz)

PS: tak jako se změní woodcraft.cz, dojde ke změně ovládání i u Registru OP...


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.