Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Popis cesty na tábořiště na Kosím potoce

(7.6. 2005 16:52)

Tábořiště se nachází v místě červené tečky. Autem lze zajet po dohodě za závoru, ta je na té straně Kosího potoka, kde vede zelená turistická značka. Pouze však k vyložení věcí. Náseldě je nutno auto přeparkovat na druhý břeh na níže popsané místo.

Popiska pro parkování:

Parkuje se na druhém břehu Kosího potoka než vede zelená turistická značka. Při příjezdu od Plané padá silnice serpentýnami dolů do údolí Kosího potoka. Pod kopcem odbočte vlevo (nepřejet přes most), přejeďte točnu pro lesní stroje, pokračujte rovně ke kapličce cca 100 m. Štěrková cesta stoupá dokopce - po ní ne! Travnatá cesta vede stále rovně, mírně z kopce po 50 metrech se parkuje na kraji travnaté cesty. Pozor tato příjezdová cesta bývá často bahnitá, ale pro běžné osobní automobily průjezdná. Majitelé starší typů vozů, které nemají úplně těsné vany motorů prosím o umístění "pekáče styl autobazar" pod motor.

mapa s červenou tečkou

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.