Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Nabídka dobrovolné aktivitky v ZOO

(12.4. 2005 16:09)
Ahoj všichni.

Neznáte náhodou někoho, kdo by chtěl dělat průvodce na hmatové výstavě v Zoo Praha? Výstava je věnována Indonéské džungli a je umístěna v přednáškovém sále zoo. Průvodci tam jsou k ruce tápajícím návštěvníkům ať už vidicícm či nevidomým. Většinou jsou ale návštěvníci výstavy samostatní. Ideální počet přítomných průvodců jsou 3.

Je potřeba obsadit tyto termíny:
sobota 16. 4. od 9 do 18 - 1 člověk
neděle 17. 4. od 9 do 18 - 2 lidé, + od 14 do 18 - 1 člověk pondělí 18. 4. od 13 do 18 - 1 člověk úterý 19. 4. od 9 do 18 - 1
člověk čtvrtek 21. 4. od 9 do 18 - 1 člověk , + od 13 do 18 - 1 člověk pátek 22. 4. od 9 do 18 - 2 lidé

Je možné tam být i jen určitou část dne - záleží na domluvě. Práce je to dobrovolná, tudíž neplacená, nicméně zajímavá a čas na prohlídku zoo se jistě najde :-). Pokud znáte někoho, kdo by o ni mohl mít zájem, prosím pošlete mu tento mail. Více informací Vám poskytne Hota (Iva Vilhumová) vilhumova@zoopraha.cz, které se můžete hlásit.

Díky!
Olga Řeháková - Hinakaga (olireh(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.