Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

První setkání nad Kmenovým zřízením LLM

(13.3. 2005 17:06)

Od pátku do soboty 25.-26. února 2005 (Vítězný únor) se v Praze uskutečnilo první setkání nad základním dokumentem Ligy lesní moudrosti zvaným Kmenové zřízení. Sešlo se nás tu celkem šestnáct z různých kmenů. Zapálením čtyřnásobného zákona jsme si připomněli myšlenky, kvůli kterým jsme se tu sešli, a zapálením svíček jednotlivců ochotu každého příchozího vytvořit jeden společný plamen myšlenek, ochotu spolupracovat, naslouchat. A to se skutečně podařilo.

Páteční večer byl věnován aktivitě, kterou připravila Anpao - "Zakládáme kmen". V sobotu ráno jsme shromažďovali nápady k 15. výročnímu sněmu LLM a celý zbytek dne společné práci nad dvěma základními otázkami: co je to kmenové zřízení a co by v něm nemělo chybět. Když jsme po páté končili, cítil jsem v sobě velikou radost, protože setkání bylo nejen tvůrčí (více, než asi kdokoli z nás očekával), ale také naplněné čímsi, co nedokážu popsat slovy. Vznikl tým, který má hrubou osnovu a v současné chvíli začínají jednotlivci pracovat na částech Kmenového zřízení.

Josef Porsch - Ablákela

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.