Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Sacagawea slaví 15 let

(7.2. 2005 9:16)

Letošní rok oslaví kmen Sacagawea své patnácté narozeniny. K tomuto jubileu jsme se rozhodli uspořádat velkolepé oslavy.

Prvním na programu je vernisáž výstavy Sacagawea na Mělníku, která proběhne v pondělí 7.2. na mělnické radnici. Výstava potrvá do 18.2.

Nejdůležitější však bude tzv. Výroční týden (21.-26.2.). Od pondělí do středy budete moci navštívit volně přístupné tematické schůzky (pondělí - hry, úterý - vyrábění, střeba - učení se nenásilnou formou). Ve čtvrtek můžete přijít na Herní klub a zahrát si spustu zajímavých deskových her. V pátek si v salónku U Beníšku budou moci zavzpomínat bývalí členové.

Pro vás nejdůležitější je však sobota (26.2.). Kolem jedné hodiny vyrazí z Mělníka na nedaleký Chloumek maškarní průvod. Na sále v hostnci Česká koruna proběhne maškarní rej pro mladší generace. Konec je předpokládán na 16:30 a od 19:00 na tomtéž místě bude zahájen ples pro ty starší. Cena vstupného je 99.90 Kč, nebojte se, 10 haléřů vám bude vráceno =+). Ubytování zatím zajištěno není, ale byl by zájem, jistě by nebyl problém nějaké zařídit.

Máte-li nějaké dotazy, nebo přímo zájem se zúčastnit, nahlašte se prosím na e-mail Vrtulce@posli.to.

Už se na vás těšíme.
Jana Danišková - Vrtulka (Vrtulce(zavináč)posli(tečka)to)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.