Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Puls Země

(29.2. 2004)

Ahoj,
Jsme Dobrovolnické centrum Kladno.

Koupili jsme sedmimetrové indiánské týpí a prosíme o pomoc - nemáme ho kam postavit. Hledáme nějakou louku (nejlépe se sociálním zařízením), kde bychom se mohli na nějaký čas "utábořit".
Naši dobrovolníci pomáhají v domovech důchodců, dětských domovech, kojeneckých ústavech a setkávají se tak se samotou, utrpením i smrtí. Svým nadšením, radostí a láskou k druhým lidem pomáhají žít i důstojně dožít.

Připravili jsme pro ně prázdninový projekt v duchu indiánské a šamanské tradice

" Puls Země"

Naší cestou v tomto projektu bude spojení se Zemí, návrat ke svým kořenům, obohacení svého současného života a prohloubení vztahu k místům, kde žijeme.
Postavíme potní chýši - Initi, ušijeme si mokasíny, budeme tančit a zpívat, batikovat, korálkovat - TVOŘIT a BAVIT SE.

"Samozřejmě" nemáme tolik financí, kolik bychom potřebovali. Tak prosíme o jakoukoliv pomoc, která by vás napadla. Budeme rádi za peníze, ale kolikrát dobrý nápad nebo rada jsou víc. Hodily by se zbytky látek, kůží, odřezků, korálků, provazů a jiných materiálů. Také jsme schopni si to odpracovat.

Můžete se také zúčastnit naší akce nebo přispět svojí tvorbou.

Dobrovolnické centrum Kladno
5. května 249
Kladno 272 01
Tel: 312 660 139
mob1: 721 444 540
mob2: 777 13 24 48

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.