Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Minulý šéfredaktor odchází, budoucí přichází...

(19.2. 2004)

Moudrá slova toho, kdo hovoří o změně jako nezbytnému prostředku k vývoji! A neplatí to nejenom o lidech, ale třeba i o časopisech. Po více než čtyřech letech, kdy jsem se vlastně "náhodou" dostal k vedení Bizoního větru, se našel člověk, který bude v šéfredaktorském díle pokračovat. Je jím Klára Ježková - Pusinka z kmene Strážci údolí. Za těch pár let se podařilo vytvořit tým spolupracovníků, vyladit uzávěrky (kromě minulého čísla, omlouváme se), pracovat na zdokonalování našich sazečských dovedností... Upřímně věřím, že Bizoní vítr se bude i nadále zlepšovat.

Přeji ti, Kláro, ať se ti práce daří, baví tě a aťprožíváš tolik dobrých setkání, jako jsem mohl jako šéfredaktor zažívat já. Vám, členové redaktorského týmu a všichni naši pomocníci, bych chtěl poděkovat za spolupráci a pozitivní energii, kterou jsme při společné práci mohli sdílet. Opravdu si toho vážím. A vám, milí čtenáři, moc děkuji za odezvy na Bizoní vítr, ať už dobré anebo - lépe - ty hodnotící, polemizující. Přál bych si, aby vám Bizoní vítr byl stále blízký a apeluji na vás: pište! Bizoní vítr je váš!
Josef Porsch - Ablákela

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.