Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Ministryně Petra Buzková předala LLM dekret

(aktualizováno 17.9. 2004)

Náčelník LLM Aleš Sedláček se zúčastnil v pondělí 13.9.2004 slavnostního předávání dekretů, kterými MŠMT uznává některé nestátní neziskové organizace pro oblast práce s dětmi a mládeží v letech 2004 - 2006.

V praxi to znamená snížení administrativy při žádání o podporu ze strany MŠMT, dále je to pak pro nás prestižní záležitost, která na venek zvětšuje důvěryhodnost organizace. Tento dekret mohou kmeny například přikládat jako přílohu při kontaktech na lokálních úrovních.

Dekrety předávala osobně ministryně Petra Buzková. Na této akci byly též předány ocenění vítězným projektům soutěže "Být při tom" kterou pořádalo MŠMT ve spolupráci s Českou radou dětí a mládeže. Na předávání byli přítomni novináři a informace proběhly ještě týž den v médiích

Dekret - jpg (882 kB)
fotografie z předávání dekretů

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.