Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Krátké zhodnocení 9. ročníku Indiánů na Točníku

(15.6. 2004)
I přes nepřízeň počasí jsme na hrad v průběhu tří dnů přilákali více jako 1.500 návštěvníků. Chtěl bych tímto za organizační tým poděkovat všem účinkujícím za velmi dobře odvedenou práci. V neposlední řadě bych vyzdvihl hlavního šéfa celého podniku, našeho náčelníka – Tokaheyu. Jeho jméno zatím nikde nezaznělo, ale je to především jeho zásluha, že všechna naše předsevzetí byla úspěšně realizována. Hlavně díky němu jsme prožili tři dny plné přátelské atmosféry zakončené pocitem dobře odvedené práce a uvolněného kulturního vyžití. Velké díky za všechny účastníky. Hau.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.