Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Nabídka koupě materiálu na přístřešky.

(aktualizováno 18.5. 2004)

Společnost HEDVA a.s., Moravská Třebová vyrábí 2x ročně (konec května a prosinec) látku vhodnou pro výrobu plachy na přístřešek. 1 bm šířky 1,4 m stojí cca 200,-. Jedná se o syntetickou nepromokavou tkaninou, která se používá pro výrobu tropika stanů. Barva khaki. Plachta 2,5 x 3 m je po sbalení velká 30 x 8 x 8 cm, lehká. Je sešitá ze dvou pruhů švem jako se používá při šití týpí (aby voda stékala po švu). Spoj je třeba zatřít lakem na švy (k sehnání v outdoorových obchodech nebo vám poradí jak na to). Osvědčeno 6 lety používání. Látka je vhodná na další nepromokavé obaly (na karimatku, batoh), dále na ušití např. ponča. Telefon do prodejny HEDVA: 461 311 528

Stránky: www.hedva.cz
===================
Látka na přístřešky Prověřovala jsem tip od Trnky a tady jsou má zjištění: Látka se jmenuje ustanol a vyrábí se v šíři 150 cm. Barva je khaki zelená, vytkávaný ripstop (takové ty čtverečky proti trhání). Cena na prodejně (tel. 461311528) činí 110,-Kč/m, pokud máte vhodný živnostenský list, otevírá se vám cesta k velkoobchodnímu odběru za 68,-Kč/m. K ceně je samozřejmě třeba připočíst nějaké to poštovné a balné, dodává se na dobírku. Za nižší cenu musíte taky odebrat celou roli, role jsem ale poměrně malé: 20, 30, 40 nebo 50 m.
Očanku
Kateřina Faůová - Trnka (katkafauova(zavináč)volny(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.