Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
123123
Seznam účastníků

Ligové táboření na Kosím potoce

(aktualizováno 6.6. 2004)
Zpráva » Fara Kosí potok

Tento rok se opět uskuteční již tradiční ligové táboření na Kosím potoce.Všichni zájemci z řad široké veřejnosti jsou srdečně zváni.

Termín:
Společné táboření se uskuteční ve dnech 3. - 18. července 2004, ale samozřejmě je možné zatábořit si i v jiném termínu. Slavnostní zahájení táboření proběhne v neděli 4.7. v dopoledních hodinách, náš společný pobyt pak zakončíme o dva týdny později 18.7. opět v neděli dopoledne.

Brigády:
Chtěl bych jménem táborové rady vyzvat všechny zájemce z řad široké veřejnosti, aby zvážili svoji případnou účast a vzali na vědomí, že každý účastník letního tábora starší 15 let je zavázán odpracovat jeden víkend (dva dny práce) na plánovaných společných brigádách. Pro ty, kteří se nezúčastní společných prací, je stanovena jednorázová přirážka k táborovému poplatku ve výši 200 Kč /osoba/14 dní. Poslední možnost, jak splnit tuto podmínku je brigáda 26.6- až 27.6.2004.

Táborové poplatky:
Pro všechny účastníky z řad LLM (vyjma kojenců a batolat, děti do 8 let platí 1/2) je stanoven poplatek ve výši 200 Kč/ 14 dní. Pro nečleny LLM pak 300 Kč/ 14 dní. V případě kratšího pobytu bude poplatek započten v poměrné výši.

Tyče:
Na místě je dostatek tyčí na stavbu týpí. Valná většina táborníků má na místě tyče vlastní, pro ostatní je možnost zapůjčení za cenu: 1 sada 6m tyčí na 14 dní za 400,-. Je také možné odkoupit na místě sadu tyčí do osobního vlastnictví za 800,-. Tyto poplatky pokrývají náklady na převoz tyčí z ostatních tábořišť uskutečněný na podzim roku 2002.

Praktické záležitosti:
Na místě bude zajištěn dostatek dříví k topení (nerozštípané klády) ve vzdálenosti max. 200 m od vašeho stanu. Zdroj pitné vody přímo na tábořišti je poměrně kvalitní (Slavkovský les - oblast minerálních pramenů), měl by bez problémů pokrýt potřeby celého tábora i v době sucha. V současné době není možné parkovat osobní auta všech účastníků v blízkosti tábora. Auta budou zaparkována na "hlídaném oploceném" parkovišti na místním letišti Kříženec. U tábora bude k dispozici jen několik vozidel pro zajištění dopravní obslužnosti a dostupnosti zdravotnické pomoci. Tato auta musí být opatřena placenou povolenkou od místního úřadu. Z tohoto důvodu budou stejně jako loni pro všechny zájemce organizovány společné nákupy potravin a dalších potřeb. (dáte seznam zboží a bude Vám přivezeno až na louku, platí se na ruku). Termíny společných nákupů: středa 7.7., pátek 9.7., pondělí 12.7., středa 14.7., pátek 16.7.

Táborová rada:
Koordinátorem letního táboření je Petr Harant - Gu, náčelník kmene Walden. Osobou zodpovědnou za společný program je Dušan Martišek - Wawokiya. Všechny příspěvky do táborových aktivit jsou vítány. Na začátku tábora sestavíme ze zástupců všech skupin táborovou radu, která bude projednávat společné záležitosti a řešit případné problémy. O své účasti na táboře prosím informujte prostřednictvím přihlašovadla na těchto stránkách. O nahlášení prosím i případné návštěvy, které přijedou jen na skok. Jsme připraveni zajistit všem návštěvám místo v týpích.

popis cesty:
z Plané směr Konstantinovy Lázně. V údolí Kosího Potoka (před obcí Vysoké Jamné), když přejedete most přes potok - závora a silnice doleva proti proudu Kosího potoka. Mapy v různých kvalitách naleznete na tomto odkazu.

kontakty
Petr Harant - Gu (petrharant@seznam.cz) mob.: 608703042 Dušan Martišek - Wawokiya (dmart@seznam.cz) mob.: 603326660


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Brko1jen asi od 8.(9.)7. do 11.7.
David1
Blanka Mojzisova1
Olca1 1.tyden, s DB v typku
Divous1+ Kačenka
Marka a Bobo2zhruba na 1. týden
Okeya a Nanthei2Drumbuni typi, mozna dorazi i dalsi soukmenovci
Klára a ti z Motola3týpí
Minář - Hrom1+ 1 dítě
Kamila & Wakay + dítě3
Hrom1
Jestřábi61 x týpí
Frigo + Gábina2předběžná přihláška
Bak s rodinou, Martin s rodinou61 x týpí, 1. týden
Willy, Zdenka, Marta32 x šeltr, celých 14 dní
kmen Kanfej Nešarim15přijedeme na pár dní v druhé polovině tábora
tančí s tyčí1
Itawa1
Logan3předběžná přihláška
Keny + Waštewin + Quido3Wigwam 26.6. - 11.7.2004
Netopýr a Čingis2Chceme vzít týpí, můžeme vzít nájemníky
Baskoš11. tyden od 3.7. do 11.7 v šeltru
Čanku1Záleží na tom, jak stihnu udělat zkoušky. Jestli brzo, rád bych přijel na 2-4 dny. Třeba zapracovat ještě před začátkem táboření..
Kmen Severní hvězda (Perry & spol.]5
Kmen Osmaka Opo10
Kmen Sacagawea20
Kmen Walden25
Yuči a Pavla2šeltr
celkem:123