Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
11
Seznam účastníků

Výpomoc na Filipově Huti

(1.4. 2004)

Hau Kóla přátelé,
turistická ubytovna LLM dnes ráno spadla. Nikomu se naštěstí nic nestalo, ale jak se ukázalo, bude nutno ji znovu postavit od základů.

Příčinou je nejspíše příliš velká zátěž na stropy. Tato zátěž nebyla dimenzována na tak velký počet woodcrafterů, jaký se na ní shromáždil. To narušilo její statiku a když dnes okolo v raních hodinách projel plně naložený traktor, budova otřesy půdy nevydržela a spadla.

Proto prosím všechny woodcraftery, aby se zapojili do opravy našeho stavebního unikátu. Přihlásit se můžete na ústředí LLM.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
PanTau1
celkem:1