Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

LLM má billboard!!

(26.10. 2003)

Milí spolubojovníci, udatní. Již několik let byl můj sen mít billobard na Bizoní vítr, Ligu nebo něco v tom duchu. Na konci prázdnin jsem se shodou okolností ocitnul na premiéře filmu Terminátor 3, kterou zajišťoval Radek Kronika a Haushengingové z Nového Boru. Na popremiérové párty, která se konala v nedaleké pizerii za účasti našich předních herců a manažerů reklamních a uměleckých agentur, jsem se potkal s jednou kamarádkou, která s námi kdysi jezdila. Slovo dalo slovo a konstelace zmíněných lidí zabezpečila to, že se mi sen splnil. Museli jsme zaplatit jen symbolickou částku v tiskárně za vytištění. Jinak bylo vše zdarma výměnou za to, že vystoupíme s naší etnokapelou na nějakém firemním večírku.

Po grafické stránce je náš miláček dílo Hájovo, který po několik nocí usilovně pracoval. Výsledek přijďte posoudit sami na autobusové nádraží na Florenci v Praze. Nachází se hned za vchodem od muzea Hlavního města Prahy po pravé ruce. Pozor tabule začíná ve výši očí a je oboustranná. Musíte jí obejít z druhé strany. Na tomto místě by měl viset do konce listopadu.

billboard.jpg (119kB)
Aleš Sedláček - Tokaheya (a(tečka)sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.