Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Výsadek

(2.10. 2003)
Vážení a milí, slibovaná akce VÝSADEK se BUDE konat ve dnech 10 až 12 října 2003.

Pro ty kdož nevědí o čem to je: V tomto uspěchaném světě, kde se všichni honíme za mamonem a spoustou peněz si každej "správnej" chlap a mnohdy i žena, chce něco dokázat. Tato akce Vám umožní si dokázat, že jste schopni orientace v přírodě.

Jde o to, že dvojice, popřípadě jednotlivec, bude(ou) vysazeni někde v přírodě a pomocí jakýchsi indicíí se mají dostat na předem stanovené místo.

To je ve stručnosti všechno.

KDY a KDE: Předpokládaný sraz bude 10.října u kladenského obchodu Horalsport-outdoor pravděpodobně ve 20 hodin (přesný čas bude oznámen nejpozději 14 dní před akcí).

CO s sebou: Veledůležitá informace pro VŠECHNY (tučně označené věci jsou povinné):
baterku, buzolu, šátek, tužku, papír, mobilní telefon, spacák, jídlo, něco k pití, popřípadě stan apod. (je to nejméně jedna noc venku, tak se podle toho taky zachovat)

KOLIK peněz: Zatím nejsou přesně spočtené náklady, ale nejvyšší vybíraná částka bude pravděpodobně 200,- (konkrétní suma bude opět zveřejněna nejpozději 14 dní před akcí)

CO NECHAT doma: Všechny možný mapy, plánky, GPSky, či jiný podobný navigační systémy, všechno potřebné dostanete při startu !!!

Jak zpátky: Po zkončení akce budete opět převezeni na místo srazu (kokrétně adresa obchodu Horalsport-outdoor na jejich internetových stránkách)

Kontakty: Dotazy, závazné přihlášky atd. můžete posílat buď přímo mě:

groula mailto:groulass@seznam.cz?subject=Výsadek  608/223743
nebo
Krokoušovi mailto:radim@horalsport.cz?subject=Výsadek 736/630510

Budem se moc těšit.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.