Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Šéfredaktor by rád předal velení

(15.9. 2003)
Uplynula dlouhá doba od toho, co jsem se začal starat o Bizoní vítr a je na čase předat jej dále. Nutí mě k tomu faktický nedostatek času a touha věnovat se zase novým věcem spíše než že by mě práce na Bizoním větru nebavila. Je to poutavá a naplňující práce spojená s intenzívním kontaktem s mnoha lidmi, která člověka hodně naučí. Mohlo by se zdát, že je to práce velmi časově náročná, ale není tomu tak, pokud je šéfredaktor průběžně bdělý k ostatním a pokud vyšetří pár odpolední k intenzívní práci. Pomocníků je dost. Vážím si jich za to. Je mi jasné, že výzvy tohoto druhu většinou vyšumí, ale přesto v sobě chovám jiskřičku naděje.
Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)centrum(tečka)cz)
tel.: 723 150 209

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.