Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Vyšlo druhé vydání Svitku březové kůry

(14.4. 2003)

Poté, co před pěti lety vydala Liga nově zpracovanou Knihu orlích per, se mnoho členů Ligy i dalších lidí, jimž je woodcraft blízký, s chutí pustilo do plnění činů. O velkém zájmu vypovídá i to, že během loňského roku byly vyprodány poslední výtisky a my jsme ocitli před nutností reedice.

Díky zkušenostem z práce s novými orlími pery i díky zprovoznění internetové databáze splněných orlích per jsme mohli v nové reedici provést některé dílčí úpravy: zejména jsme prošli činy z přírody ve 2. světle a upravili je tak, aby lépe motivovaly k poznávání přírody. Ale i další činy byly upraveny na základě připomínek členů, které jsme shromažďovali, mimo jiné i pomocí internetové diskuze; celkově jsme tak nějakým způsobem upravili na 15 % všech orlích per.

Toto druhé upravené vydání Svitku vyšlo v dubnu 2003.

V roce 2003 plánujeme dokončení prací na vydání druhé části Svitku, která bude obsahovat Mistrovství lesní moudrosti. A tak doufáme, že toto nové vydání Svitku spolu s příští druhou částí bude pro všechny woodcraftery ještě lepší pomůckou na jejich cestě s modrou oblohou.

Jiří Macek - Čiksika

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.