Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Indiáni z Točníku

(26.5. 2002)

13. - 16. 6. 2002
sobota 10.00 - 18.00 neďele 10.00 - 14.00

Akce Indiáni z Točníku se koná letos již po sedmé. Vznikla ve spolupráci Ligy lesní moudrosti a Hradu Točníku. Návštěvníci zde mohou kromě prohlídky hradu shlédnout vystoupení kapely, hrající písně severoamerických indiánů a společně si s námi zatancovat. Dále si děti mohou vyzkoušet střelbu z luku, rozdělávání ohně třecími dřívky a křesadlem, ochutnat dobroty z indiánské kuchyně, poslechnout si indiánské pohádky, shlédnout vybavené týpí a pomalovat se válečnými barvami.

Hrad Točník se nachází na trase Praha - Plzeň nedaleko za Zdicemi u městečka Žebrák. Doprava je možná i vlakem do stanic Hořovice nebo Praskolesy. Pěšky asi 6km. Autobusem Praha - Žebrák, pěšky asi 2km. Okolí hradu se nachází v Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko a je jako stvořené pro kratší výlety. Cena vstupného je 30 Kč na osobu.

Těšíme se nashledanou
Za Ligu lesní moudrosti

Aleš Sedláček
náčelník Ligy lesní moudrosti
tel: 0604 / 286 554
mail: A.Sedlacek@tribar.cz

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.