Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Výzva mezinárodního hnutí Blue Sky World Woodcraft

(16.4. 2002)
ZAPALTE OHEN NA POČEST 100.NAROZENIN WOODCRAFTU!!!

Vyzýváme všechny woodcraftery na světě, ale také všechny bratry a sestry z jiných organizací, ale i neorganizované, kteří cítí náklonnost k myšlenkám E.T.Setona, aby v den 100. výročí založení 1.woodcrafterského kmene E.T.Setonem, tedy

1 . č e r v e n c e    2 0 0 2

rozdělali buď sami nebo ve společenství bratrů a sester slavnostním způsobem oheň a vzdali hold tomuto výročí. Zároveň chceme takto založit tradici mezinárodního svátku woodcraftu.

Prosíme vás, dejte nám zprávu, kde a kolik lidí se vaší slavnosti zúčastnilo, a sice na e-mailovou adresu: ustredi@woodcraft.cz nebo na adresu: Liga lesní moudrosti, Senovážné nám.24, Praha 1, 116 47. Zprávu podejte do 15.července! Jedině tak se dozvíte kolik lidí se k vám připojilo.

jménem hnutí Blue Sky World Woodcraft
Martin Kupka Logan (LLM-WL)
Mick Tutt Pelican (OWC)
Errol Bredin (ETSI)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.