Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Kurs lasování

(27.12. 2002)

Termín : 12.1.2003, 9.30-18.00
Místo konání : ZŠ Nad parkem, Praha - Zbraslav /škola, kde řediteluje Logan/
Spojení : Busy ze stanice metra "B" Smíchovské nádraží
Účastnický poplatek : 60,- Kč

Druhou neděli v lednu 2003 pořádáme pro zájemce o lasování z řad začátečníků i pokročilých kurs pod lektorským vedením Draka - Aleše Plzáka. V programu bude mimo vlastní výuky dle Vašich přání také promítání záznamů z vystoupení světových špiček v oboru s komentářem, rady a porady nad konkrétními problémy při lasování a vystoupení Draka, se kterým se chystá na zahraniční angažmá. Společně se pokusíme vymyslet pro Draka vhodné "umělecké" jméno a typy na scénky do dalších vystoupení. K dispozici budete mít lasa různých délek na různé techniky lasování, zájemci mohou při přihlášení požádat o zajištění kvalitního standardního lasa běžné délky za cca 200,- Kč, které si budou moci zakoupit a ponechat.

Vzhledem k omezenému počtu 20 lidí, kteří se akce mohou zúčastnit, aby výuka byla kvalitní, prosíme zájemce, aby se závazně přihlásili do 2.1.2003 telefonicky či emailem Dušanovi : dmart@seznam.cz, mobil +420603326660 a současně sdělili, přejí-li si zajistit laso ke koupi. Případní mimopražští zájemci se mohou obrátit na Waštewin, která po dohodě poskytne skromné přístřeší na přespání : mobil +420732977167.

Na setkání s Vámi se těší organizátoři akce Drak, Dušan, Waštewin

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.