Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Náčelnické zkoušky

(22.12. 2002)

Upozorňujeme na povinnost danou Stanovami LLM, kterou se náčelníkům kmenů ukládá složení náčelnických zkoušek. Dle současné evidence tuto povinnost nesplňují kmeny: Kruh, Wahpeton, Mawadani, Drum bun, Yellow Knife, Sacagawea, Jestřábi, Omaha, Mattatonwan, Vlci, Huascarán, Nová Země, Tašunkeota. Pokud se jedná o chybu v evidenci, prosíme uvedené kmeny, aby ji napravily. Pokud mají náčelníci splněnou obdobnou zkoušku u jiné organizace, je nutno to doložit a v LLM složit rozdílovou zkoušku.

Pro ty, kteří mají zájem náčelnické zkoušky složit (nejen náčelníci kmenů), vypisujeme termín 22.2.2003 v Praze. Přihlásit se můžete na adrese: LLM, Senovážné nám. 24, 116 47 Praha 1 nebo telefonicky na číslo 234 621 235 nebo e-mailem na adresu: ustredi@woodcraft.cz. Přihlášení obdrží do konce ledna podrobnější informace (kde a v kolik hodin se zkoušky konají, kdo zkouší jednotlivé obory, atd.).


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.