Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

DNEM...

(14.12. 2002)

Protože hra měla celkem úspěch, rozhodli jsme se uspořádat její druhy ročník. Ten proběhne v sobotu 12.4.2003 v Brně. Bližší informace o hře jako takové a o průběhu loňského ročníku najdeš na adrese www.dnem.zde.cz Tam se také nejpozději v únoru objeví pokyny a přihlašovadlo na ročník 2003. Tuto zprávu berte jako předběžnou informaci posílanou v době, kdy se v oddílech připravuje program na začátek roku 2003.

Hra probíhá jako závod týmu po trati vymezené stanovišti s mrtvými schránkami. Každá schránka obsahuje zašifrovanou zprávu o poloze dalšího stanoviště. Protože hra je určena i pro ty, kteří nejsou členy žádných masových organizaci, jsou šifry vybírány tak, aby pokud možno nevyžadovaly žádné speciální znalosti. Soutěží se v kategorii do 15 let (3-5 členů v týmu, možnost využívat nápovědy) a nad 15 let (1-3 členové týmu bez možnosti nápovědy). Trasa je vedena středem města, městskými parky a příměstskými lesy.

Mate-li s hrou vlastní zkušenosti, případně budou-li Ti informace získané z webu připadat zajímavé, zmiň se prosim dobrým slovem svým přátelům a známým. Čím více lidi se hry zúčastní, tim zajímavější a dramatičtější bude její průběh.

Případné dotazy rádi zodpovíme přes den na čísle 545-133-027 nebo emailem na adrese dnem@atlas.cz Propagační materiály zašleme na vyžádání.

Za tým organizátorů

Vlasta Piff Hanuš

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.