Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Má být Liga trochu vidět?

(4.11. 2002)

Máte doma woodcrafterský výrobek, který nepoužíváte, a nevíte jak jej prospěšně upotřebit. Doneste ho do čtvrtečního večera (7.11.) do budovy na Senovážném nám., kde je kancelář ligy, a nechte ho zabalený ve vrátnici na jméno Klára Chvátalová. Váš výtvor se tak stane součástí prezentace Ligy na letošní CVVZ.

Další ročník CVVZ (celorepublikové vrcholné výměny zkušeností), setkání asi 1200 lidí z nerůznějších oraganizací, které pracují s dětmi a mládeží, se uskuteční v Praze 8.-11.11. Během víkendu tu proběhne více než 150 dikusí, dílen a seminářů, otevřou se obchůdky firem, které pro nás dodávají knížky s nápady na hry a program, vybavení na výpravy atd., ale hlavně všichni budou mít možnost dát vědět ostatním o své organizaci a její činnosti. Liga tu stejně jako před dvěma lety v Českých Budějovicích bude mít své dvě nástěnky a dvě lavice. Na nich se rozloží obsah krabice zvané Kufr, který jste mohli sami vidět na předloňském ligovém plese. Je tu hlavně přehled rozmístění kmenů po republice, informace o internetových stránkách, samozřejmě textík o tom, co to vůbec Liga je atd. atp. - to vše je na nástěnkách. Na lavicích se pak rozloží brožůrky k rozebrání, je tu ukázán svitek a jiné knížečky a to vše je malebně dotvořeno výrobky členů Ligy. Bohužel, lidé jsou různí, a proto těchto věcí vždy trochu ubyde. Pokud tedy máte něco, s čím se můžete rozloučit, nemusí to být žádný super výtvor, stačí drobnost, pošlete je na valču hromču. Nezapomeňte připsat název výrobku (popř. zajímavost o jeho vzniku, použité technice), vaše jméno, kmen a věk. Nemohu Vám zaručit, že se věci nepoškodí nebo neztratí, navíc Kufr by měla být souprava připravená pro okamžité použití jako prezentační materiál kdekoli a kdykoli, darované věci se proto nebudou vracet.

Předem díky moc

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.