Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Stoupáme na horu

(20.10. 2002)

Milí přátelé!

Velmi mnoho lidí z Ligy čte duchovní nebo podobně zaměřenou literaturu, romány apod. Přesto plnění činů z tohoto oboru není na žebříčku top ten. A protože si myslím, že osobní rozvoj je důležitý, pokouším se do éteru vyslat tuto výzvu: máte nějakou knihu, která vás posunula o hodně dál na vaší cestě životem, knihu, o které si myslíte, že by ji měli číst i jiní lidé? Pokusme se spolu udělat jakousi soupisku materiálů k tomuto tématu. Představoval bych si to nějakou poutavou formou, například kdybyste něco (dvě věty) k té knize napsali a nejlépe poslali i naskenovanou obálku (pokud nemáte přístup ke scaneru, v tom není problém). Těším se na vaše tipy.

Díky
Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.