Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Woodcrafterský sněm a naše vzpomínky

(20.10. 2002)

Milí přátelé!

Rád bych do Bizoního větru sepsal nějaký článek o woodcrafterském sněmu, trochu z netradičního pohledu, co se dá dělat jinak a co děláte u vás. Pokud máte k tomuto tématu nějaký nápad, dejte vědět. Pokud se na tomto tématu chcete podílet, dejte vědět také. Zajímavé fotky ze sněmů a kresbičky vítány také. Je totiž zajímavé, jak sněm probíhá a že je to silně ritualizovaná záležitost. Jak působí na lidskou duši? Proč? Jaké jsou "praktické" přípravy a průběh? Co děláte jinak než v Knize lesní moudrosti? Jaké nové prvky jste do sněmu přidali (i detaily)? Proč? Pomůžete mi někdo dát dohromady midewiwinskou kostru sněmu?? Třeba je zajímavé to, že ač je sněmovní kruh proklamován jako sezení všech rovných, nerovnost tu existuje v dosažených titulech. Prosím vás o odpověď na tyto a další otázky, co vás napadnou. Vše posílám na vás, ale neznamená to, že odpovídat musíte, klidně někoho pověřte. Z odpovědí provedu nějakou kompilaci, kterou zkusím zveřejnit na webu woodcraftu, aby se k ní ještě mohli všichni před tiskem vyjádřit. Odpověz tedy prosím obratem, jinak se může stát, že zrovna tvá odpověď - byť přínosná - nebude moci do článku být zahrnuta.

Díky
Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.