Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Výzva kmenům - dopisovatel Bizoního větru

(20.10. 2002)

Určitě u vás v kmeni máte někoho, kdo rád píše (většinou to bývá písmák).

Prosíme proto všechny kmeny, aby k funkci písmáka nebo samostatně zavedly funkci jakéhosi "dopisovatele Bizoního větru". Bizoní vítr vychází jednou za čtvrt roku; takový dopisovatel by mohl své psavecké umění využít, a každého čtvrtroku (nebo alespoň půroku či roku) poslat zprávu o tom, co se u vás stalo - něco zajímavého, netradičního, povedená hra nebo motivace, námět na činnost, seznámení s organizacemi, s nimiž spolupracujete, jaké akce pro veřejnost děláte atd. Pokud zareagujete, mějte na paměti že by nebylo dobré otiskovat desítky zpráviček typu jeli jsme tam a tam, bylo takové a takové počasí apod. A nemyslete si, že na zajímavý článek nemáte: stačí malý odstaveček o několika větách, obrázek, fotka, psáno od srdce. A může to pod vaším dohledem sepsat i mladý člen kmene. Pokud se nám ozvete, bylo by to výtečné a místo trochu anachronického názvu ruriky "Z naší Totemové desky" bychom založili rubriku " Z našich kmenů". Nezapomeňte, vaše zprávička nebo hra třeba pomůže někomu jinému a další pomůže třeba zase vám. A tak se Bizoní vítr stane ještě více vaším časopisem.

Pošlete nám samozřejmě prosím kontakty na tyto lidi.

Díky
Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.