Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Křest knihy Táboříme v týpí a promítání o cestě do USA

(9.10. 2002)

Vážení přátelé,

dovolujeme si Vás pozvat na křest knihy Táboříme v Týpí (druhé rozšířené vydání), autora Jiřího Macka - Čiksiky a kol., kterou za podpory MŠMT vydává Liga Lesní Moudrosti, a promítání z cesty Aleše Sedláčka - Tokahey, Lukáše Schorného - Wasúpiho a Tomáše Jurkoviče - Jerryho, do USA ke 100 letům založení 1. woodcrafterského kmene na světě.

To vše se bude konat v aule Gymnázia Jana Keplera na Pohořelci na Praze 6, ve čtvrtek 17.10.2002 od 18,00.

Gymnázium se nachází na rohu ulic Keplerova a Parléřova. V 18,00 bude otevřený horní vchod do budovy. Aula je v úrovni vchodu chodbou rovně a doprava. Na záver je pro účastníky připravena soutěž o hodnotné ceny, dovezené speciálně k této příležitosti účastníky expedice z USA.

Pro pozdě příchozí bude vyvěšeno kontaktní telefonní číslo do sálu, protože dveře budou pravděpodobně zavřené.

Na shledanou se těší

Aleš Sedláček - Tokaheya
náčelník LLM

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.