Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Pozvánka na brigádu na Kosím potoce

(5.10. 2002)
Zpráva » Fara Kosí potok

Hau Kola

Liga má od 1.9.2002 pronajaté pozemky na Kosím potoce v západních Čechách. Jedná se o zandebané louky na kterých je potřeba odvést spoustu práce. Louky nejsou cca 8 let sekané, jsou zvrásněné krtinci, zanesené větvemi od lesáků. Jsou zanesená odtoková koryta potůčků, které část pozemku zamokřují.

Pá 11.10.2002: vysekání příkopů, děr, nepřehledných míst, kde by se mohl místní zemědělec a koňák p. Drábek zabořit s traktorem

Zapotřebí cca 3-4 lidi s křovinořezama, nějaké hrábě, mačeta, sekera, pila.

So 12.10 a Ne 13.10.2002:

cca 5 sběračů - rukavice, holinky - půjde před traktorem s připojeným mulčovačem a bude vyzbírávat kameny, větve, aby se nepoškodil stroj

cca 4 - 6 kopáčů - rukavice, holinky, krumpáče, lopaty, rýče - budou prokopávat odvodňovací příkopy do původního stavu než byly zaneseny a potůček přestal odtékat.

cca 1-2 lidi mohou prořezávat staré vrby, křoviny........

Práce je více než dost.

Na akci se zatím přihlásilo asi 7 lidí z Waldenu a okolí. Pokud budete mít zájem pomoci zvelebit místo, kam budeme v budoucnu jezdit tábořit, neváhejte a kontaktujte Tokaheyu. Pokud někdo disponujete uvedeným nářadím či mechanizací a jste je ochotni vzít s sebou jenom dobře.

Těším se na odezvu
s modrou oblohou

tel: 0604 / 286 554

PS: Zda se bude proplácet cesta rozhodne náčelnictvo na pondělním zasedání 7.10.2002


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.