Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Bizoní vítr potřebuje pomocníky

(16.4. 2002)

Bizoní vítr je obrazem toho, s kým se tvůrci časopisu setkali ve svém každodenním životě. Nebo kdo se setkal s nimi. A jako takový je nositelem „kolektivní duše“ ligové veřejnosti.

Má představa o BV je asi následující: jsou to hlavně návody, jak plnit činy. Je snaha, aby byl Bizoní vítr rozdělen na čtyři části po čtyřech světlech. V každé části se píše o plnění konkrétního činu od nějakého zasvěceného člověka nebo člověka, který čin již splnil na dobré úrovni a troufne si ho popsat. BV je ale také pomoc ve vaší činnosti. Méně textu, více obrázků. Polemiky o woodcraftu. Informace o tom, co děláte. Věci, které potřebujete vědět. Pole působnosti pro psavé členy Ligy.

Máte v kmeni odborníky nebo sami jste odborníky na obory činů? Tak právě vás potřebujeme!

Ale nejen to. Nezapomeňte - nabídka, že do Bizoního větru může přispívat každý, stále platí. Články by se měly vztahovat k woodcraftu a woodcrafterské činnosti (takže téma dosti široké) a uvítáme je nejlépe v elektronické podobě (na disketě nebo e-mailem), obrázky pak ve formátu tiff v co největším rozlišení nebo nejlépe v papírové podobě.

Chtěli bychom také založit rubriku nazvanou pracovně „Burza nápadů“, kam byste sobě navzájem psali hry, motivace a podobně, které se vám osvědčily při vedení vašich rodových schůzek. Nemusí to být náčelník kmene, kdo takto pomůže ostatním, ale třeba náčelník rodu. Ozve se nám někdo?

Chcete se podílet i na vydávání BV samotného? Potřebujeme pomoci shánět články, zalamovat text (QuarkXPress, Photoshop). Hledáme také rychlopsače, lidi, kteří by nám pomohli s přepisem. Nejste z Prahy, ale máte email? Pošleme vám text poštou.

Všichni mi říkali, že psát článek vyzývající „bezejmennou masu“ čtenářů nemá smysl, protože se stejně nikdo neozve. Ale já vám věřím.

toho času šéfredaktor

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.