Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Náčelnické zkoušky 2019

(aktualizováno 27.2. 2019)
Zpráva » Náčelnické zkoušky - akce

Po roční přestávce letos opět pořádáme woodcrafterské náčelnické zkoušky.

Těší nás mimořádný zájem o letošní ročník, bohužel kapacitu již letos máme úplně plnou. Díky za pochopení, ti, na které se nedostalo, se mohou těšit na příští rok.

Náčelnické zkoušky musí mít splněné každý náčelník kmene LLM, zároveň jsou akreditovaným kurzem MŠMT „Hlavní vedoucí dětských táborů“. Ideální je, aby v kmeni bylo několik lidí se splněnými náčelnickými zkouškami, aby náčelník mohl zodpovědně přenechávat některé dílčí úkoly k řešení někomu jinému.

Letos se podíváme trochu pod povrch… Jednak společné víkendy proběhnou v našich krasových oblastech, první víkend v Českém krasu a druhý víkend v krasu Moravském, a jednak se hluboce pohroužíme do debat o woodcraftu, činnosti kmenů a krásách a úskalích kmenové činnosti.

foto foto foto

Podobně jako v minulých letech jsou náčelnické zkoušky (NZ) jsou rozděleny do čtyř dílčích částí:

  1. Teoretická část formou e-learningu na adrese moodle.wuni.cz, kde jsou účastníkům zpřístupněny veškeré studijní materiály, úkoly k vypracování a následně i testy z jednotlivých modulů. Přístup do systému bude možný od 15. 2. 2019. Pozor, některé testy a úkoly je nutné splnit před prvním praktickým víkendem, tak se do systému podívejte co nejdříve!
  2. První praktický víkend 15. 3. – 17. 3. 2019 ve Svatém Janu pod Skalou (20 km JZ od Prahy).
  3. Druhý praktický víkend 5. 4. – 7. 4. 2019 v Moravském krasu (na Rychtě Krásensko, cca 30 km SV od Brna)
  4. Školení první pomocikaždý zájemce o NZ obstarává sám, potvrzení o absolvování kursu je nutno předložit do 31. 5. 2019. Kurz 1. pomoci můžete absolvovat v místě bydliště, můžete se zúčastnit krátkého kurzu 1. pomoci pořádaného LLM na jaře 2019 nebo dlouhého 40 h kurzu 1. pomoci pořádaného LLM na jaře 2019 (kurz určený pro zdravotníky zotavovacích akcí). Bližší informace a termíny budou upřesněny.

Cena: 700,- Kč/os. – zálohu 350,- Kč (nevratnou) zaplaťte prosím do 1. 3. 2019 na účet LLM 2400989435/2010, do poznámky uveďte NZ+příjmení.

Účastníkům přihlášeným zde v přihlašovadle se brzy ozveme s přihlašovacími údaji do wuni (Woodcrafterská UNIverzita).

Na setkání s novými lidmi se těší Maqiyémi – Kamila Lunerová a celý tým NZ 2019


Komentáře, diskuze

17.2. 2019 21:55
Maqiyémi
Hau kóla všem,
děkujeme za mimořádný zájem, ale bohužel kapacita je již plná. Další zájemci si bohužel budou muset počkat na příští rok. S modrou oblohou, Maqiyémi
3.3. 2019 11:21
Zuzka
Ahoj organizátor, jak je to s ubytováním? Budeme spat vevnitř či venku? Máme vzít spacáky a karimatky či povlečení? Musím se zabalit jiz tento pátek. Co se sebou celkově a jak je to ještě s jídlem. Jedeme rovnou z jarních prázdnin- z hor. Díky Zuzka
4.3. 2019 8:39
Maqiyémi
Ahoj Zuzko, požadované základní informace jsou napsané v moodlu. Spí se vevnitř oba víkendy. První víkend v sále na zemi ve spacáku na karimatkách. Jídlo bude zajištěné od soboty od rána. Podrobnější informace o místě a času srazu ad. budou v moodlu 5. 3. S modrou oblohou, Maqiyémi

Kolik je čtyři plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.