Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Zprávy z 245. náčelnictva

(13.10. 2022)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
V úterý 11. října se členové náčelnictva sešli opět ke společnému jednání o novinkách v LLM. Z velké části se debatovalo o nadcházejícím Sněmu zástupců. Pozornost však také dostal nová vizuální podoba Ligy, renovace základen, či podoba PFka 2023. 
 
Fram
Náčelnictvo odsouhlasilo nárůst poplatků za pobyt na Framu ve Filipově Huti o 10 % od Silvestra 2022, a to jak pro členy, tak pro nečleny LLM bez rozdílu. 
 
Klen
Na chatě na Božím Daru proběhla o víkendu brigáda v lese, kdy byla zpřístupněma cesta pro zimní období, aby nedocházelo k ničení běžkařských tras. 
 
Samechov
Dále probíhají jednání o budoucí podobě tábořiště na Samechově. Náčelnictvo je zase o krok blíže k realizaci projektu. Hovořilo se o bližší spolupráci při vytváření návrhů a během rekonstrukce. 
 
Vizuální podoba LLM
Na schůzi se také projednávalo, jak by mohla Liga komunikovat směrem k veřejnosti prostřednictvím námětů, barevného provedení, a jejich spojení se základním symbolem LLM. 
 
Příspěvky
Členové náčelnictva se také shodli na tom, že pro příští rok není nutné zvyšovat příspěvky za členství v LLM. Musí však ještě dojít k odsouhlasení jejich výše Sněmem zástupců. 
 
Kamila Válková

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.