Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Ples LLM 2022

(17.2. 2022)
Stalo se » V LLM

Ples LLM 2022 v Bílovicích nad Svitavou

 
Dne 12. 2. 2022 se uskutečnil tradiční ples LLM tentokrát v Bílovicích nad Svitavou.
 
Právě sem se sjeli woodcrafteři z celé republiky a níže se dočtete více od jedné z účastnic:
 
Po ranním traumatu prodělaném při vstávání v brzkých ranních hodinách a kvapném odjezdu vlakem z Říčan u Prahy do Brna, jsme se začali postupně scházet s ostatními woodcraftery v Bílovicích na florbalový turnaj, kterého se účastnilo několik týmů. Chlapci z našeho kmene, dohnali za podpory dívek (které se usadily v nedaleké cukrárně) svým osobním nasazením nejen sebe, ale i protivníky k nadlidským výkonům a tak bylo ke spokojenosti všech sportu učiněno za dost.
 
 
fotofoto
 
Sedmou hodinou večerní začal ples, který se nesl v duchu eskymácké tematiky. Účastníci se naučili eskymácký tanec, bylo plno eskymáckého jídla a pití a také jste si mohli zasoutěžit o nejudatnějšího eskymáckého bojovníka.
 
Disciplíny byly následující:
 
1. lov sobů – hod kroužku na parohy
2. lov ledního medvěda – hod oštěpem na medvěda
3. lov ryb
 
Celé toto klání vyvrcholilo tradičním eskymáckým soubojem – přetahováním ušima. Vítěz Čiko byl natolik štědrý, že se s ostatními rozdělil o výhru. Součástí plesu byla tombola, ve které bylo mnoho starožitností, vzácností a nápojů osvěžujícího charakteru. Celou akci doprovázela i kvalitní kapela Lodníci, která  často vychytrale střídala spoustu polky s blues. Oficiálně ples ukončen nebyl a tak nevíme, zda v Bílovicích netančí a nekalí někdo dodnes.
 
Vanilka, Kmen Bobrů
 
fotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto
 
 
 

vložila: Kamila Lunerová – Maqiyémi


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.