Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Zprávy z 234. náčelnictva

(22.9. 2021)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
První setkání náčelnictva po prázdninách se uskutečnilo v úterý 21. 9. 2021 v kanceláři LLM. Osobně se nás sešlo 7 a někteří se připojili online. 
 
Klubovna kmene Trilobit
Dětský kmen Trilobit z Choltic nadále plánuje a jedná s městem o poskytnutí pozemku, na kterém by byla postavena klubovna. Jednání se dostalo do bodu, kdy je potřeba pokročit, a tak náčelnictvo hlasovalo o investici 55 tis. bez DPH za projekt na stavbu klubovny. Výsledkem je kladné stanovisko.
 
Kontrola KRK
Proběhla kontrolní revize účetníctví za roky 2019 a 2020. Připomínky byly probrány na náčelnictvu a hledalo se řešení. Většina připomínek byla vyřešena doplněním. 
 
Indiáni z Točníku aneb Hradohraní
Indiáni z Točníku se letos rozšířili ještě na druhý hrad Orlík. Obě akce proběhly o víkendu 18. - 19. 9. a dohromady byly nazvány jako Hradohraní. Celá akce byla organizátory i účastníky hodnocena kladně. I přes horší počasí bylo na Točníku okolo 800 účastníků, na Orlíku okolo 300 účastníků. Děkujeme všem, kteří se na konání akce podíleli i všem, kteří hrady navštívili. 
 
Základny LLM
Všechny základny jsou nyní v dobrém stavu. Na Faře probíhají pilotní programy na Truhlárnu a Kovárnu. Na přestavbu Jahodiny se připravuje studie a projekt. 
 
Táboření 
Táboření na Kosím potoce proběhlo v poklidu. Poučení pro další ročník je zvolit včas náčelníka Kosáku. 
Rozběhlo se také táboření na Střele. Jsou zde dostupné už i tyče na týpí. 
 
Svitek
Po prázdninách se znovu rozjíždí přípravy Svitku. Plánované zakončení je kolem léta, nejpozději do konce roku 2022. V současné chvíli chybí lidé, kteří by se ujali některých odborných témat a dokázali je stručně přiblížit. 
 
Sněm zástupců
Řešil se podrobnější program a úkoly týkající se říjnového SZ. 
 
Za ústředí čerstvě provdaná
Anna Bartošová - Anka

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.