Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Zprávy z 233. náčelnictva

(21.6. 2021)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
V úterý 15. 6. 2021 se konalo 332. náčelnictvo a tentkokrát jsme se po dlouhé době sešli v kanceláři LLM. 
 
Šablony
Připojil se k nám Jakub Sotl z ČRDM a informoval nás o stavu čerpání šablon. Nemožnost čerpat dostatečně šablony v nouzovém stavu nás nyní vede k tomu, že potřebujeme s čepráním zabrat během letních prázdnin. Čerpání bude umožněno všem kmenům, rodům i rodinným kmenům. Brzy bude rozeslán informační email s požadavky k jednotlivým typům šablon s ukázkou již čerpaných. Budeme rádi, když se zapojíte. S administrací Vám po domluvě můžeme pomoci.
 
Letní kempy
Dotace letních kempů od MŠMT nám byla přidělena, připojilo se 5 kmenů, které budou tyto kempy realizovat.
 
Sněm LLM
Sněm LLM proběhne 28. 8. na Samechově. Akci organizuje ohnivec LLM - Wičákha a další. 
 
Nový rezervační systém pro Faru a Fram
Spouštíme nový rezervační systém pro Fram a Faru přes hotelový portál Previo.
U obou objektů se bude mimo sezónu pronajímat celý objekt nebo pokoje a v sezóně prioritně celý objekt (až v momentě, kdy se těsně před sezónou chaty neobsadí, uvolníme je pro rezervaci jednotlivých pokojů).
U cen došlo k drobnému navýšení a jsou upraveny rezervační podmínky (např. LLM a ATOM mají nyní při rezervaci přednost před ostatními půl roku před sezónou, sleva je poskytována dle organizace a už ne dle věku atp.).
Dále bude systém odesílat zálohové faktury na 50% z celkové ceny a bude probíhat online zápis do knihy hostů, kterou jsme povinni vést a archivovat. Nový rezervační portál bude na webu zpřístupněn do konce června.
 
Brigáída na Framu
Na červnové brigádě se udělal vzadu za budovou plácek – rozhrnul se zbytek výkopu a je ohraničený kameny. Byl vytesán nový kmen na kola. Je srovnaný dřevní dřevník a vyštukovalo se kolem oken. Fram je připraven na letní sezónu, děkujeme všem brigádníkům.
 
Nová zákaldna Klen 
Na Jahodině vzniká architektonická studie. O hladký chod se stará místonáčelníka Filip. V nejbližší době bude zveřejněn na webu informační text a rezervační systém, který bude prozatím zpřístupněn pouze pro členy LLM.
 
Fara
Na Faře se zprovozňovaly truhlárny a dělaly se injektáže (odvedení vody ze zdiva). Je připravená konstrukce přístřechu na zahradě. Zbývá dodělat zídku. 
 
 
foto
 
Z ústředí
Anka

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.