Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Zprávy z náčelnictva

(12.10. 2020)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
Zprávy z Náčelnictva č. 225 konaného 6. 10. 2020
  • Hlavním tématem Náčelnictva byl zrušený prezenční Sněm zástupců, který měl proběhnout 17. 10. 2020 v Ekocentru Loutí. Náhradní způsob hlasování je s přihlédnutím k zákonu č. 191/2020 Sb. § 19 odst. 1 možný. Rozhodli jsme se proto přistoupit k distančnímu hlasování, o jehož průběhu budou informováni náčelníci a zástupci kmenů, rodů a stráže.
  • O Kalendáriu na rok 2021 budeme hlasovat samostatně od příštího týdne do konce října online. Bude schváleno na dalším Náčelnictvu 10. 11. 2020. 
  • Byla schválena úprava rezervačního systému a storno podmínek na Faře. Také jsme schválili hospodářský řád, směrnice k dotacím pobočných spolků a směrnici o majetku.
  • Co se týče investičních dotací, na Faře byl navržen k financování nákup elektrocentrály a pokračuje výstavba přístřechu a učeben. Na Framu byla navržena k financování obnova fasády a sklepa.
Náčelnictvo se mimořádně sejde v termínu původního Sněmu zástupců, tedy 17. 10. a bude řešit témata původního jednání. K tomu vyzývá všechny, aby případná témata do diskuze Sněmu zástupců zaslali na adresu ustredi@woodcraft.cz do pátku 16. 10. 2020.
 
Anna Dvořáková

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.