Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Zprávy z náčelnictva

(14.11. 2019)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
Než jsme se pustili k samotným tématům z programu, každý v krátkosti pohovořil o své vizi  v náčelnictvu, na co by se rád zaměřil a kam svoji činnost a úsilí za svěřenou oblast směřoval. Navštívila nás i šéfredaktorka časopisu Woodcraft, Wičanhpi.
 
K čemu jsme došli
Náčelnické zkoušky – první termín NZ 6. – 8. 3. 2020 proběhne na Faře Michalovy Hory. Sledujte pozvánku na našich stránkách a v případě zájmu se co nejdříve přihlaste. Kapacita je omezená na 20 účastníků.
Šablony – v současnosti Kuba s Kubou dodělávají metodiku, abychom věděli jak na Šablony. Ovšem Vaše dotazy na ně můžete směřovat už nyní, a to na sablony@woodcraft.cz
Dobrá zpráva pro všechny příznivce tance, zábavy a tomboly! Ligové tamtamy nám donesly, že plesat se bude i v příštím roce. Brzy se dozvíme, kdy a kde se PLES LLM uskuteční.
Svitek březové kůry – Kniha orlích per a mistrovství –  výrazně se nám ztenčily zásoby, bude tedy její dotisk.
 
 
Na závěr malé upozornění. Objednávky z ligového obchůdku pro zaslání poštou vyřizujeme do 6. 12. vč., osobní odběr možný každé úterý do 17. 12., v případě domluvy i v jiné dny.
 
Další náčelnictvo se koná 17. 12. 2019.
 
 
Marie Palasová - Máša

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.