Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Lakrosový turnaj Malé lóže 2019

(1.4. 2019)
Stalo se » V LLM
Na školním hřišti se v sobotu ráno sešli pod modrou oblohou s lakroskou v ruce a oblečení do týmových dresů hráči sedmi dětských kmenů (Stopaři, Tate Osmaka, Trilobiti, Bobři, Ťapáč, Hinajankaga a Tančící lososi).
 
fotofoto
Turnaj byl rozdělen do dvou kategorií, ve kterých hrál každý tým proti každému. Zápasy byly opravdu napínavé a tak bylo i pro diváky na celý den o zábavu postaráno. Jednotlivé týmy hrály poměrně vyrovnaně, a tudíž nakonec o celkovém vítězství rozhodl až počet vstřelených branek. Nakonec to dopadlo následovně:
 
Mladší: 1. Stopaři, 2. Tančící lososi, 3. Ťapáč
 
Starší: 1. Tate Osmaka, 2. mezikmenový tým XY, 3. Bobři
 
 
fotofoto
Podle mě se ale může za vítěze považovat každý účastník turnaje, protože i když si některé kmeny pořídily lakrosky teprve nedávno a trénovaly na schůzkách vždy jen pár minut před západem slunce, měl turnaj docela vysokou úroveň, která se už bude samozřejmě jenom zvyšovat :).
fotofotofoto
Odpoledne proběhla také soutěž ve speciálních lakrosových disciplínách. Střílelo se na brankáře v plné výstroji, běhal se Setonův běh, ve kterém se sbíraly tenisáky pomocí lakrosky nebo se soutěžilo o největší počet přihrávek za minutu.
Myslím si, že za všechny zúčastněné můžu říct, že se turnaj opravdu povedl a také hlavně poděkovat všem, kteří se podíleli na jeho organizaci, jedná se především o Sagittu, která si vzala celou akci na starost, Tokhata Maniho a Karču, kteří nám poskytli skvělé zázemí  a tým rozhodčích, jimž patří obdiv za jejich pevné nervy a výdrž při řešení občas nelehkých situací.
 
Moucha – Hana Šrámková, kmen Bobrů
 
 
Foto: Martin Lehký, kmen Okwaho
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.