Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Únorové zprávy z náčelnictva

(21.2. 2019)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
 
  • Fram - úspěšně jsme ukončili závěrečné vyhodnocení projektu Rekonstrukce schodišťového prostoru a schodiště a  podali novou žádost o  investiční dotaci na vytápění. Žádost zatím prošla formální kontrolou, kdy vyhovuje metodice MŠMT a nyní čekáme na výsledky rozhodnutí.
  • Kapacita náčelnických zkoušek byla naplněna beze zbytku. První setkání proběhne 15. 3. – 17. 3. ve sv. Jánu. V letošním roce připravujeme žádost o prodloužení akreditace na náčelnické zkoušky o další tři roky.
  • Kancelář dopapírovala. Odevzdali jsme vyúčtování dotací MHMP Naplňování Koncepce podpory mládeže, MHMP - Celoměstské programy podpory využití volného času dětí a mládeže a vše jsme završili vyúčtováním dotace z MŠMT.
  • Na náčelnictvu jsme měli hosta – Kubu z Waldenu, náčelníka letošního Letního táboření na Kosáku. Probírali jsme organizaci a program, hýřilo to tu spoustou podnětů a nápadů, tak se těšíme, které Kuba přivede k životu. Nezapomeňte, že během letošního táboření proběhne také 1. 8. akce Slavnostní otevření Fary, jejíž program krystalizuje den ode dne víc a víc.
  • Naťukli jsme debatu ohledně modernizace webových stránek, podoby rezervačních systémů, obchůdku s knihami. Těmto tématům se budeme podrobněji věnovat na výjezdním náčelnictvu 1. – 3. 3. V souvislosti s tímto hledáme dobrovolníka grafika webových stránek. Kontaktovat nás můžete na ustredi@woodcraft.cz
 
 
 
 
 
Marie Palasová - Máša

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.