Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Podzimní ohnivecké setkání 2018

(19.11. 2018)
Stalo se » V LLM
foto
Přesto, že tématem letošního podzimního ohniveckého setkání byly spolky,
já bych ho spíš shrnula slovy děti a zvířata. Jak jinak, když se setkání odehrávalo na nádherném želichovském statku.
 
Zde jsme mohli povídat a kout pikle na založení všemožných spolků a skupin obklopeni domácími zvířaty všeho druhu. Jen namátkou zmíním koně, kterým jsme měli možnost závěrem víkendu vykydat příbytek, krávy, překrásné telátko krmené z lahve a páva vehementně se dvořícího lhostejným slepicím.
Atmosféru dokreslovalo štěbetání místních dětí, jež neváhaly podělit se s námi o svůj domov, smích, nápady i poznámky.
 
Ale věcí, co si budu pamatovat je rozhodně mnohem více. Věřím, že Tokhatamaniho noční putování se stane legendou a obelisk vynesený na vrch Věž bude dlouho připomínkou a motivací pro všechny poutníky procházející touto krajinou. Stejně tak jsem neodolala kouzelné atmosféře v kruhu kolem ohně a s chutí jsem snědla nad ohněm pečeného pstruha, přestože se rybám jindy obloukem vyhýbám.
 
Množství vyčerpávajících informací, kterých se nám dostalo od pozvaných hostů, budu ještě nějaký čas zpracovávat. Jako vždy jsme prožili úžasný víkend, z něhož si jistě odneseme mnohé k zamyšlení a také zásobu energie, která nám vydrží snad až k dalšímu setkání.
 
Už teď se těším!
 
Iveta Valentová - Strážci údolí
autor autentické fotografie: Tibor Parák - Wičakha

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.