Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Zprávy z náčelnictva

(12.11. 2018)
Stalo se » V LLM
Nadcházející období se nese ve znamení příprav, příprav a zase příprav. Ale již máme i něco hotovo.
  • I v pozdní večerní hodinu Náčelnictvo probudilo svého kreativního ducha a vyrýsovala se nám tak podoba PFka na 2019.
  • Započali jsme přípravy na Slavnostní otevření Fary 1. 8. 2019. Bude to velké – kromě zajímavého programu se těšíme i na vzácného hosta. Předběžně nám přislíbila účast vnučka E. T. Setona – Julie. My tam budeme a co Vy?
  • Svoji konkrétní podobu už nabírají i Náčelnické zkoušky – „Woodcraft underground“. Zájemci zapište si do svých diářů NZ 1 – 15. 3. – 17. 3. 2019 a NZ 2 - 5. 4. – 7. 4. 2019. Podrobnosti se dozvíte během ledna, ale už teď Vám prozradíme, že místa, do kterých zamíříme, jsou neobyčejně krásná …
  • V rámci brigády na Framu jsme zaktualizovali Ubytovací řád.
  • Yučikala připravuje nový systém mailové komunikace pro ústředí. Nově budeme rozesílat maily přímo ze systému, který bude používat informace z registru. Tímto Vás žádáme, abyste si své údaje, v případě změn aktualizovali.
  • Woodcraft 2/18 je na cestě. Během tohoto týdne očekávejte ve Vašich schránkách.
  • V plném nasazení je i organizační tým Plesu LLM včele s Chlupem a Ileyawin. 
  • Výzva – hledáme dobrovolníka, který by se věnoval organizačně publikační činnosti kmenů. Co od Tebe očekáváme? Budeš pravidelně kontaktovat kmeny a sbírat od nich podklady k prezentaci jejich činnosti – tj. zprávy a fotky z akcí apod. Máš-li zájem zapojit se, napiš na ustredi@woodcraft.cz.
 
Marie Palasová - Máša

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.