Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Sněm zástupců 2018

(10.10. 2018)
Stalo se » V LLM
Letošní Sněm zástupců se konal v krásném prostředí střediska Ochrany fauny ČR v Hrachově. Poděkování patří panu ředitelovi Křížkovi, který nám poskytl nejen zázemí, ale také nás po středisku provedl a seznámil s jeho dvacetiletou historií.
 
V sobotu celý den probíhalo vlastní rokování, kterého se zúčastnili zástupci 23 kmenů, zástupci rodů, stráží, členové náčelnictva a další hosté.
 
Dopoledne zazněly zprávy náčelnictva a dalších spolupracujících lidí, na to pak navázala diskuze a projednávání dalších bodů.
 
 
Nejdůležitější informace jsou shrnuty zde:
  • Od září 2018 byla přijata do kanceláře na plný úvazek nová posila – Marie Palasová, která převzala agendu po Evě Weislové, která se nyní na zkrácený úvazek věnuje projektu Škola mimo školu a Jitce Doležalové, se kterou jsme se na Sněmu zástupců slavnostně rozloučili a poděkovali jí za její dlouholetou péči, kterou Lize a jejím členům věnovala. Taktéž máme novou hospodářku Lucii Vaňkovou, která v této funkci vystřídala Veroniku Dlabalovou.
  • I v letošním roce se řady LLM rozšířily o další rody – Kamarádi lesa (Zlínský kraj), Kanci (Plzeňský kraj), Poštolky ze Skalky (Středočeský kraj). V LLM je k datu Sněmu 1472 členů, 40 kmenů, 19 rodů a 100 stráží. Počet členů v pravidelné činnosti přes 900 do 26 let, 200 nad 26 let. Zanikající kmeny: Národ čtyř živlů, Vlci (zánik kmene v jednání).
  • Yučikala vytvořil nový hlasovací systém prostřednictvím QR kódů, který bez pochyby zajistil hladký a rychlý průběh hlasování.
  • Hospodářka Lucie Vaňková představila výsledek hospodaření za rok 2017 – skončili jsme v zisku
    213 976,46 Kč
    .
  • Byly odsouhlaseny členské příspěvky na rok 2019. Jsou stejné jako pro rok 2018, tzn. při uhrazení do
    31. 12. 2018 platí příspěvek uvedený níže, ale při úhradě až po 31. 12. 2018 platí cena v závorce. Pro nové členy přihlášené po 31. 12. 2018 platí cena bez závorky.
    • děti do 15 let: 300 Kč (350 Kč)
    • studenti, důchodci a výdělečně nečinní: 390 Kč (440 Kč)
    • dospělí výdělečně činní: 570 Kč (620 Kč)
    • rodiny: 690 Kč (740 Kč)
  • Nový Glejt OP – Náčelník společně s Ohnivcem slavnostně odhalili obraz, jež se stal podkladem pro nový kabátek dekretu.  Autorem je Ogle Jamni – Lukáš Junek. Glejt je již k dostání v kanceláři v obchůdku,
    3,- Kč / ks.
  • Náčelníkem tábora Na Kosím potoce pro příští rok byl zvolen Kuba Štěpán z kmene Wallden.
  • Výroční Sněm LLM 2019  bude 31. 8. – 1. 9. 2019 – organizace se ujme kmen Trilobitů.
  • Následující rok náš čeká volební Sněm zástupců.
  • Během odpolední diskuze se dalo dohromady Kalendárium na rok 2019, tak se máme na co těšit!
foto   foto   foto  foto   
 
Marie Palasová - Máša
foto: Pavel Spálený - Yučikala

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.